Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Πανελλαδικό άνοιγμα διοδίων το Σάββατο 10-9-2011 και μετά ΔΕΘ...


Όλοι στο άνοιγμα των διοδίων Μακρυχωρίου και Πυργετού αύριο
Σάββατο 10 / 9 / 2011
ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ 13:00 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 15:00

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 12:15μμ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ (δίπλα στο ποτάμι, γωνία Αθηνάς και Καλλιθέας)


ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΘ!


Ειδικά αφιερωμένο σε εμάς τους Λαρισαίους!!
Ο κύνδυνος κάθε φορά που περνάμε στον "αυτοκινητόδρομο" μέσα από την κοιλάδα των Τεμπών είναι αμείωτα υπαρκτός. Οι μεγαλοεργολάβοι νονοί και το κράτος, με θρασύτητα που ξεπερνάει κάθε όριο, ζητούν χαράτσι με χαρατσοεισπράκτορες αμφίπλευρα των Τεμπών, "φόρο σωματικής ακεραιότητας" που όιπως λέει και το ανέκδοτο, να σας πληρώσουμε ρε παιδιά αφου και αυτή την φορά δεν πάθαμε τίποτα!
Η ντροπολογία του Ρέπα δεν μας πτοεί σε καμία περίπτωση, γιατί είναι απόλυτα αντισυνταγματική και φασιστική. Εμείς ως πολίτες, στα πλαίσια του συντάγματος, επιβάλεται να αντισταθούμε ενάντια στην εγκληματική τους αδιαφορία προς τον πολίτη και την προσπάθειά καταπάτησης της αξιοπρέπειας και νοημοσύνης του. 

Θα είμαστε όλοι εκεί διότι:
  • Ο αγώνας δεν είναι ο παράδρομος.
  • Ο αγώνας είναι το σπρώξιμο της μπάρας!
  • Οι ελεύθεροι δρόμοι είναι συνταγματικό μας δικαίωμα!!
  • Το αδίκημα της παρακώλυσης των συγκοινωνιών διαπράττεται από το ίδιο το κράτος και τους μεγαλοεργολάβους μπράβους του και όχι από εμάς. Αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε όλοι!!
  • Δεν μας αγγίζει η προσπάθεια της κρατικής τρομοκρατίας με αποστολή κλήσεων από την αστυνομία σε συναγωνιστές για κατάθεση σε περίεργες πρανακρίσεις με ανυπόστατη θέση! Ειδικά όταν αυτές οι κλήσεις στέλνονται αμέσως πριν τις μεγάλες αναμενόμενες κινητοποιήσεις, όπως η αυριανή!
  • Η τροχαία των εθνικών οδών δυστυχώς έχει μετατραπεί σε "Μπομπολάκια με στολή"! Γίνανε όργανα των ιδιωτών μεγαλοεργολάβων.

Όλοι εκεί!! Ο αγώνας συνεχίζεται αμείωτος μέχρι να φύγουν όλες οι μπάρες από την ζωή μας. Από εμάς εξαρτάρται. Χαμένη μάχη είναι μόνο η μάχη που δεν έγινε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου